prestariservicii.com servicii profesionale de intocmire a cartii tehnice a constructiei

Servicii Profesionale de Întocmire a Cărții Tehnice a Construcției

Documentație Licitații oferă servicii profesionale de întocmire a cărții tehnice a construcției, un document esențial pentru orice proprietar de clădiri. Această carte tehnică este un instrument vital care documentează toate aspectele legate de proiectarea, execuția, recepția și urmărirea comportării în timp a construcției și a instalațiilor aferente.

Serviciile Noastre

  • Capitolul A – Documentația privind Proiectarea: Include acte referitoare la tema construcției, documentația tehnică, breviarul de calcul pe specialități, dispoziții și caiete de sarcini.
  • Capitolul B – Documentația Tehnică privind Execuția: Cuprinde autorizația lucrărilor, procesul verbal de predare a terenului și înregistrările executării lucrărilor pe șantier.
  • Capitolul C – Documentația Tehnică privind Recepția: Include procesele verbale de recepție și alte acte încheiate la întrunirile de recepție.
  • Capitolul D – Documentația Tehnică privind Urmărirea Comportării în Timp: Conține prevederile scrise ale proiectantului și instrucțiunile de întreținere.

De Ce Să Alegeți Documentație Licitații?

  • Experiență și Profesionalism: Echipa noastră are o experiență vastă în domeniul documentației tehnice pentru construcții.
  • Servicii Complete: Oferim toate serviciile necesare pentru întocmirea completă și corectă a cărții tehnice a construcției.
  • Conformitate cu Normele în Vigoare: Asigurăm că toate documentele sunt întocmite în conformitate cu legislația și normele actuale.

Contact și Comenzi

Pentru mai multe informații sau pentru a solicita serviciile noastre, vă invităm să ne contactați:

Completați formularul de pe site-ul nostru pentru a începe colaborarea cu noi. Suntem aici pentru a vă asigura că toate documentele tehnice ale construcției dvs. sunt întocmite corect și complet.

Ti-a placut pagina ?

Click pentru a vota

Media / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza !

Reclama ta aici! Promovează-ți afacerea și atinge noi clienți. Contactează-ne pentru detalii despre publicitate!

Contactează-ne pe WhatsApp