Servicii de intocmire carte tehnica a constructiei
Servicii de intocmire carte tehnica a constructiei

Servicii de intocmire carte tehnică a construcției

Real Tehnic Consult este o companie specializată în servicii de intocmire carte tehnică a construcției, oferind clienților săi soluții profesionale pentru a asigura conformitatea cu reglementările în vigoare. Serviciul oferit de companie este esențial în procesul de construcție a oricărui edificiu și este crucial pentru obținerea autorizației de construcție.

Cartea tehnică a construcției este un document complex și detaliat, care trebuie să includă informații despre toate aspectele relevante ale construcției. Aceasta trebuie să conțină informații despre fundații, structura clădirii, izolația termică și fonica, instalații electrice și sanitare, precum și alte aspecte esențiale care sunt necesare pentru a asigura siguranța și funcționalitatea construcției.

Real Tehnic Consult oferă servicii complete de intocmire carte tehnică a construcției, care includ consultanță tehnică, documentație necesară pentru obținerea autorizației de construcție și asistență tehnică pe tot parcursul construcției. Compania are o echipă de experți și ingineri specializați în domeniu, care lucrează cu clienții pentru a înțelege nevoile lor și pentru a dezvolta soluții personalizate pentru fiecare proiect.

În plus, compania oferă și servicii de consultanță pentru licitații publice, oferind documentația necesară și asistență tehnică pentru participarea la licitații în domeniul construcțiilor.

Echipa Real Tehnic Consult este alcătuită din ingineri și specialiști cu experiență vastă în domeniul construcțiilor, care asigură calitatea serviciilor oferite și respectarea standardelor de calitate. Serviciile oferite sunt personalizate pentru fiecare client în parte și asigură o soluție optimă pentru fiecare proiect.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Real Tehnic Consult, clienții pot contacta compania prin telefon la numărul 0728 239 088 sau prin e-mail la adresa contact@documentatie-licitatii.ro. Mai multe informații despre serviciile oferite și despre companie pot fi găsite pe website-ul oficial al companiei, www.documentatie-licitatii.ro.

În concluzie, Real Tehnic Consult este o companie de încredere care oferă servicii profesionale de intocmire carte tehnică a construcției și consultanță pentru licitații publice. Cu o echipă de experți specializați în domeniu și servicii personalizate pentru fiecare proiect, compania oferă clienților soluții complete și de calitate pentru toate nevoile lor în domeniul construcțiilor. Contactați Real Tehnic Consult pentru a beneficia de experiența și expertiza lor în serviciile de intocmire

Ti-a placut pagina ?

Click pentru a vota

Media / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza !

Știri auto și noutăți din lumea automobilismului. Descoperă cele mai recente lansări și inovații! Rămâi informat!

Citește Acum