Servere Dedicate Anina

Servere Dedicate Popesti-Leordeni

Servere Dedicate Popesti-Leordeni

Servere Dedicate Popesti-Leordeni cu configurații standard sau preferențiale. Serverul dedicat reprezintă soluţia optimă pentru afacerile mici şi mijlocii, cum ar fi un magazin online sau un reseller cu un număr mediu sau mare de clienţi. Soluţiile noastre pentru servere dedicate cuprind atât configuraţii standard, cât şi configuraţii preferenţiale. Performanţa şi stabilitatea aplicaţiilor sunt asigurate de configuraţiile hardware premium.

Pentru serviciul servere dedicate îţi oferim acces full root. Pe lângă aceasta, îţi putem oferi posibilitatea să dai remote reset indiferent de starea sistemului de operare cât şi instalarea/reinstalarea remote.

În principiu îţi putem oferi orice sistem de operare, iar în cazul celor cu licenţe comerciale va trebui să ne pui la dispoziţie fie o imagine ISO, fie media de instalare, împreună cu dovezile din care să reiasă faptul că eşti autorizat să foloseşti licenţa respectivă, (license agreements, facturi de achiziţie, etc).

În afară de resursele hardware ale serverului tău, te rugăm să respecţi limitele de utilizare rezonabilă a conectivităţii la Internet. Costurile planurilor de servere dedicate au fost construite luându-se în calcul gradul mediu de utilizare a conectivităţii.

Momentan nu oferim acces la grafice însă ne poţi solicita oricând graficul consumului de bandă pentru serverul tău. În plus îţi poţi instala pe server orice metodă de monitorizare/grafice, un exemplu ar fi cacti.

Pentru că, în general, este suficient un IP iar uneori un al doilea pentru „falsa” redundanţă a nameserver-elor în cazul în care le găzduieşti pe serverul tău. Este un fapt cunoscut că sunt mulţi spammeri care închiriază servere dedicate cu clase mari de IP-uri. Această politică de limitare nu are alt rol decât să facă oferta noastră de servere dedicate dezavantajoasă pentru aceşti potenţiali clienţi. Dacă ai o justificare solidă pentru un număr mai mare de 32 IP-uri te rugăm să ne contactezi şi vom încerca să găsim o soluţie.

Monitorizare permanentă Servere Dedicate Popesti-Leordeni

Opţional îţi putem monitoriza serverul printr-un sistem propriu dezvoltat de către inginerii noştri. Folosind serviciul de monitorizare vei afla prin E-mail eventualele probleme apărute. Această opţiune este inclusă în pachetul de administrare GOLD.

Uptime mare Servere Dedicate Popesti-Leordeni

Alegând un server dedicat vei beneficia de uptime garantat, astfel îţi vei putea concentra toată atenţia asupra afacerii tale, ştiind că ai investit într-un serviciu cu o infrastructură de cea mai bună calitate în centru de date Tier-3.

Trafic nelimitat Servere Dedicate Popesti-Leordeni

Toate pachetele pentru server dedicat beneficiază de trafic nelimitat, astfel nu vei mai avea stresul că ai putea avea probleme având traficul limitat pentru serverul tău. În plus nu îţi vom limita portul Gbit dacă respecţi Termeni şi Condiţii.

Tichete de reboot gratuite Servere Dedicate Popesti-Leordeni

Serverul tău va beneficia de tichete de reboot gratuite şi instalări sisteme de operare prin intermediul KVM-over-IP.

Suport atunci când ai nevoie Servere Dedicate Popesti-Leordeni

În cadrul centrului de date avem o echipă de ingineri cu experienţă specializaţi în securitatea, monitorizarea reţelei şi suport.

Customizare totală Servere Dedicate Popesti-Leordeni

Facilităţile oferite de un server dedicat îţi vor permite customizarea totală în ceea ce priveşte instalările de software, modificările de utilizator, backup-ul de date, plus alte facilităţi. Astfel vei avea certitudinea controlării şi administrării serverului în totalitate.

Folosește un mediu familiar alegând dintre diverse distribuții Windows sau distribuții Linux precum CentOS, Ubuntu, Fedora sau Debian.

Conexiune la Internet Servere Dedicate Popesti-Leordeni

Conexiunea la Internet este realizată pe port GE iar banda de acces la Internet este oferită în funcţie de planul ales. Nu îţi limităm portul astfel încât să te poţi bucura de o conexiune curată şi scalabilă. Pentru serverul dedicat ales ai întotdeauna posibilitatea de a alege conexiunea la Internet dorită. Poţi alege să ai bandă garantată de la 1Mbps până la 10Gbps în funcţie de nevoile tale.

Protecţie DDoS Servere Dedicate Popesti-Leordeni

Am dezvoltat propria protecţie împotriva atacurilor informatice „DDoS şi Flood” ce se bazează pe o soluţie de analizare a traficului la nivel de „packet” şi echipamente hardware performante echipate cu interfeţe de reţea 100GE.

Servere Dedicate Popesti-Leordeni

  • Preturi Abonamente : client.ro
  • Servere de gazduire web in: Romania