Revelionul sugestii pentru a petrece cat mai bine
Revelionul sugestii pentru a petrece cat mai bine

Revelionul – sugestii pentru a petrece cât mai bine

Revelionul este un moment pentru a sărbători sfârșitul de an și a celebra pe cel nou alături de prieteni și cei dragi. În timp ce sărbătorile tradiționale de Revelion pot implica ieșirea la o petrecere sau o adunare la casa unui prieten, pandemia de COVID-19 a schimbat modul în care sărbătorim și a limitat opțiunile disponibile. Iată câteva idei pentru a sărbători în siguranță Revelionul:

Găzduiți o petrecere virtuală: dacă nu vă puteți aduna în persoană, luați în considerare găzduirea unei petreceri virtuale folosind o platformă de conferințe video precum Zoom sau Skype. Invitați-vă prietenii și familia să vă alăture online și să sărbătorim noul an împreună, din confortul propriei case.

Aveți un maraton de film: dacă preferați o sărbătoare mai discretă, luați în considerare organizarea unui maraton de film cu familia sau un grup mic de prieteni. Alegeți filmele sau emisiunile TV preferate și petreceți-le seara în flux împreună.

Creați o atmosferă de sărbătoare: chiar dacă stați acasă, puteți crea o atmosferă festivă decorând spațiul dvs. cu streamer, baloane și alte decorațiuni distractive. Stabiliți atmosfera cu muzica preferată și pregătiți niște gustări delicioase sau cocktail-uri de care să vă bucurați.

Faceți o cameră de evadare virtuală: camerele de evadare au devenit o activitate populară în ultimii ani, iar acum puteți participa la una din confortul propriei case. Multe companii de escape room au creat versiuni virtuale ale camerelor lor care pot fi accesate online. Invitați-vă prietenii să se alăture și să vedeți dacă puteți rezolva puzzle-urile și puteți scăpa înainte de expirarea timpului.

Aveți o seară de jocuri virtuale: dacă dvs. și prietenii dvs. vă place să jucați jocuri, luați în considerare o seară de jocuri virtuale folosind o platformă precum BoardGameArena sau Tabletop Simulator. Aceste platforme vă permit să jucați o varietate de jocuri de societate și de cărți online cu prietenii.

Faceți o plimbare sau conduceți pentru a vedea artificiile: dacă locuiți într-o zonă în care sunt afișate artificii, luați în considerare o plimbare sau să mergeți cu mașina într-o locație din apropiere pentru a le urmări. Asigurați-vă că respectați toate regulile locale privind COVID-19 și purtați o mască dacă vă veți afla în imediata apropiere a altora.

Organizați o petrecere virtuală de dans: dacă vă place să dansați, luați în considerare organizarea unei petreceri virtuale de dans cu prietenii și familia. Alegeți muzica preferată și petreceți seara dansând împreună online.

Faceți o degustare virtuală de vin sau bere: dacă vă place să încercați diferite tipuri de vin sau bere, luați în considerare o degustare virtuală de vin sau bere cu prietenii dvs. Fiecare persoană poate cumpăra o selecție de vinuri sau beri diferite și poate degusta împreună prin chat video.

Găzduiește o seară virtuală cu trivia: nopțile cu trivia sunt un mod distractiv și captivant de a sărbători noul an cu prietenii. Luați în considerare găzduirea unei nopți de trivia virtuale folosind o platformă precum Kahoot sau TriviaMaker. Invită-ți prietenii să participe și vezi cine iese în top.

Aveți o noapte de fondue virtuală: Fondue este o modalitate distractivă și interactivă de a sărbători noul an cu prietenii. Luați în considerare o seară virtuală de fondue folosind o platformă precum Zoom sau Skype. Fiecare persoană își poate pregăti propria oală pentru fondue și ingrediente și se poate bucura împreună de o masă delicioasă.

Indiferent de modul în care alegeți să sărbătoriți Revelionul, asigurați-vă că urmați toate regulile locale privind COVID-19 și luați măsuri pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe ceilalți. Indiferent dacă vă adunați cu un grup mic de prieteni sau sărbătorești din confortul propriei case, există o mulțime de modalități de a suna în noul an și de a avea o sărbătoare memorabilă și plăcută.

Ti-a placut pagina ?

Click pentru a vota

Media / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza !

Ultimele știri din sudul țării. Fii la curent cu noutățile din zona ta! Descoperă chiar acum cele mai recente știri și informatii!

Citește Acum