hostel viva ploiesti

Hostel Viva Ploiesti

Hostel Viva va ofera spatiu de cazare la cele mai mici preturi din Ploiesti. Oferim cel mai bun raport calitate-pret. Oferim cazare in camere single, duble, triple si camere de patru sau sase persoane cu paturi suprapuse. Hostel Viva este situat in apropierea Garii de sud din Ploiesti si totodata in apropiera Garii de Vest, in doar cateva minute de mers pe jos se ajunge din ambele puncte la Hostel Viva. Pe pagina cu locatia hostelului Viva puteti vedea distantele si cum ajungeti la Hostel Viva.

Hostel Viva se afla intr-o zona linistita a orasului Ploiesti unde exista multa vegetatie si un aer aparte.La Hostel Viva putem caza atat persoane cat si grupuri de turisti/sportivi, locurile de cazare sunt curate, bine intretinute si igienizate. Fiecare camera beneficiaza de grup sanitar propriu cu cabina de dus, lenjerie curata si dotari care fac Hostel Viva o gazda prietenoasa si renumita in randurile turistilor si sportivilor care ne calca pragul.

Hotel Ploiesti dat in folosinta in 2010 si renovat in 2015-2106. Locatie curata, bine intretinute si igienizate. Fiecare camera beneficiaza de grup sanitar propriu cu cabina de dus proprie, lenjerie curata si dotari care fac Hostel Viva sa fie o gazda prietenoasa si renumita in randurile turistilor care viziteaza Ploiestiul.

Va așteptăm cu drag!

  • Str. Vagonului 1B,  Ploiesti, Prahova
  • E-mail: vivaploiesti@yahoo.com
  • www.hostelviva.ro
  • Telefon: 0733.688.504
  • Telefon: 0244 520 997

Distribuie acest articol prietenilor tai de pe Facebook, WhatsApp si celelalte retelele de socializare, nu uita sa trimiti recenzia ta referitoare la acest subiect. Daca ai o afacere si doresti promovare, contacteaza-ne !