Espressoare profesionale de la Veloce Forni

Espressoare profesionale de la Veloce Forni pentru cafele delicioase

Espressoarele profesionale de la Veloce Forni sunt cele mai bune expresoare de cafea de pe piață, deoarece măcină boabele de cafea proaspete în același moment în care este preparată cafeaua. Ele reprezintă următorul nivel în inovația tehnologică, combinând tehnica și ușurința de utilizare. Expresoarele de cafea superautomate de la Veloce Forni îți permit să te bucuri acasă, foarte ușor, de experiența barista autentică, doar prin apăsarea unui buton. Expresorul Veloce Forni se ocupă automat de toate, de la măcinarea boabelor până la prepararea unei varietăți largi de rețete de cafea și latte.

Cum prepari cea mai buna cafea pentru clientii tai ?

Ai nevoie de un aparat profesional cu presiune și cafea măcinată fin. Se pornește espressorul și este lăsat să se încălzească. Portafiltrul trebuie să fie atașat de espressor, ca să fie cald. Ceașca trebuie să fie caldă, motiv pentru care trebuie pusă în încălzitorul de cești aflat deasupra aparatului. Cafeaua se pune în portafiltrul încălzit. Pentru un espresso scurt se pun 7 grame de cafea, iar pentru un espresso dublu, 14 grame. Cafeaua se va distribui uniform îm portafiltru cu ajutorul unui tamper. Se pune portafiltrul în espresso, ceașca dedesubt, se pornește espressorul, iar după câteva secunde cafeaua începe să curgă în ceașcă.

Cei mai mulți oameni nu își încep dimineața fără o ceașcă de cafea, aceasta fiind șu una dintre cele mai consumate băuturi din lume. Află și tu cum poți prepara acasă cea mai bună cafea: la ibric, espresso sau la filtru.

Principalii trei factori de care trebuie să ții seama atunci când faci cafeaua sunt: cât de fin sunt măcinate boabele, calitatea apei, dar și modalitatea de preparare.

Măcinatul boabelor – este ideal să faci această operațiune înainte de a prepara cafeaua, pentru a-și păstra aroma și proprietățile. Trebuie să o macini mare pentru cafetiere manuale cu piston și mai fin, pentru cele electrice cu filtru și tip espresso.

Calitatea apei – este importantă să folosești o apă bună, plată, deoarece cea de la robinet are prea mult clor sau calcar, ori să o filtrezi.

Comanda espressoarele profesionale de la Veloce Forni folosind datele de contact de mai jos:

Telefon: (+40) 0770818900

E-mail: office@utilaj-alimentar.ro

Website: www.utilaj-alimentar.ro

expresor aparat cafea second hand

Distribuie acest articol prietenilor tai de pe Facebook, WhatsApp si celelalte retelele de socializare, nu uita sa trimiti recenzia ta referitoare la acest subiect. Daca ai o afacere si doresti promovare, contacteaza-ne !