Drumuri si Poduri

drumuri si poduri

Experienta relativ bogata in constructia de drumuri de acces, strazi, platforme industriale, parcari, alei pietonale, ne recomanda in alegerea dumneavoastra, garantand o calitate ireprosabila a lucrarilor executate, respectand normativele tehnice in vigoare si folosind materiale agrementate tehnic. Totodata toate lucrarile au fost si vor fi executate respectand masurile de protectie a muncii PSI.

Beneficiem de o gama variata de utilaje si de un parc auto care este in crestere! Ne dezvoltam continuu pentru ca serviciile oferite sa fie din ce in ce mai bune, la nivelul la care dumneavoastra le doriti. Suntem gata sa facem fata oricarei cerinte a pietei prin experienta acumulata in timp, prin angajatii cu experienta de care dispunem. Ne miscam zi de zi in interesul dumneavoastra si oferim solutii complete conforme cu necesitatile fiecaruia.

Executam terasamente, fundatii (balast si piatra sparta),  îmbracaminti rutiere din macadam (penetrat sau simplu), mixturi asfaltice, santuri de pamânt si betoane, santuri ranforsate, rigole ranforsate, podete, poduri metalice sau din beton si montare de parapeti metalici.

  • Amenajari si  Reabilitari de DRUMURI si PODURI ;
  • Constructii incinte industriale si platforme

 

Interesati de serviciile firmei noastre ?

Sunati la 0736141045