De ce trebuie sa vinzi si online ?
De ce trebuie sa vinzi si online ?

De ce trebuie sa vinzi si online ?

Într-o lume aflată într-o continuă și rapidă schimbare, este normal ca tehnologia să fie tot mai prezentă în viața noastră. Cele două se completează foarte bine una pe cealaltă, și mulți dintre cei care și-au construit o afacere în mediul clasic de afaceri au trecut la cel online, deoarece au înțeles că doar așa își pot menține și dezvolta un business de succes.

Cochetezi și tu cu această idee, dar oare să fie ea cea care să ți se potrivească? Uite, pentru a te convinge, avem pentru tine doar patru motive pentru care trebuie să vinzi și online.

1. Te costă puțin să deschizi un magazin online

Dacă deja ai un magazin pe piață, nu în mediul online, știi și tu cât de costisitoare a fost deschiderea lui. Multă alergătură, dar și mai multe acte și documente pentru care a trebuit să alegi de colo încoace, încât la un moment dat erai chiar gata să cedezi și să renunți la ideea de a-ți mai deschide propria afacere.

Și să nu mai amintim de suma cheltuită cu acest prilej, una care și acum te face să simți fiori reci pe șira spinării. Ei bine, lucrurile sunt mult, mult, mult mai simple atunci când optezi să îți deschizi un magazin în mediul online.

Dacă ai deja magazinul online, nu mai ai de plătit decât serviciile de hosting și domeniul. În schimb, dacă nu ai făcut încă nimic în acest sens, nicio problemă, pentru că poți apela la o echipă de profesioniști care se ocupă de servicii de creere și dezvoltare magazin online, care vor analiza cu atenție situația ta și îți vor oferi cele mai bune soluții pentru tine. Mult mai puțini bani cheltuiți, birocrație, stress și lista poate continua. Așa că, de ce să nu profiți și tu?

2. Valoarea banului este diferită

Cum ar putea fi valoarea banilor diferită? 50 de lei înseamnă 50 de lei și atât, nu? O jumătate dintr-o sută de lei, dar tot 50 rămâne! Ei bine, nu e chiar așa, pentru că, într-un fel, valoarea banilor în mediul offline dar și online este diferită. Chiar dacă este vorba despre aceeași valoare, același număr, cu 50 de lei, de exemplu, poți face mult mai multe în mediul online decât în cel real, clasic.

De exemplu, dacă ai încerca să faci o campanie de promovare, în mediul offline, cu 10 euro – cam cât înseamnă 50 de lei, ce ai putea primi de acești bani? Da, exact, mai nimic, și aici suntem chiar optimiști. În schimb, în mediul online, cu aceeași valoare lucrurile se schimbă fundamental.

Pentru a înțelege mai bine cum stau lucrurile în acest sens, discută și cu echipa de specialiști despre care ți-am amintit mai sus, și vei afla tot ce presupun tool-urile de tracking, dar și de calcul ale rezultatele. Vei afla informații foarte interesante și vei înțelege că este mult mai avantajos pentru tine să vinzi în mediul online decât în cel clasic, deși până la urmă, nimic nu te oprește să le faci pe amândouă foarte bine.

3. Clienți din lumea întreagă?

Cât pot vinde în online? Este întrebarea firească, la care te-ai gândit, cu siguranță! Răspunsul este unul singur: oricât vrei. Ba, și mai mult, dacă ai posibilitatea ca produsele tale să fie livrate oriunde în lume, poți avea clienți care să provină din toate colțurile globului.

Nu mai desfaci marfă doar pentru câțiva oameni, nici măcar pentru un oraș întreg. Dimpotrivă, gândește global, și nu rămâne strict în pătratul tău și atât. Da, nu este deloc o exagerare, și profită de vremurile de acum și dezvoltă-ți afacerea în așa fel încât să devii un nume cunoscut nu doar la nivel regional și național, ci și în întreaga lume.

Nu este deloc o exagerare, și sunt mulți cei care au reușit să iasă din carapacea de comerciant local și acum sunt cu adevărat oameni de afaceri, cu clienți din întreaga lume!

4. Stocuri online

Oricine își poate deschide un magazin online, mai ales dacă este și pasionat de tot ce înseamnă marketing și vânzări. Chiar dacă nu ești importator sau producător, tot poți avea o afacere de succes în mediul online, pentru că poți deschide, de exemplu, un magazin în regim de dropshipping. În acest caz, chiar nu mai ai niciun fel de griji referitor la stocuri. Poți vinde doar prin afiliere, așa că de ce să nu încerci să îți iei soarta în propriile mâini și să dezvolți o afacere de succes?

Ești pregătit să răspunzi prezent la toate acestea și să faci tot ce îți stă în puteri pentru a trece la o nouă etapă? Atunci nu mai aștepta prea mult și contactează o echipă de profesioniști care se va ocupa așa cum trebuie de toate aceste aspecte. De la ei vei afla și multe alte avantaje de care te poți bucura atunci când îți deschizi un magazin online, nu doar cele patru pe care ți le-am amintit noi mai sus.

Nu este deloc complicat să deschizi un magazin online, partea ceva mai dificilă vine din a-l face pe acesta cunoscut în rândul clienților, care să te prefere pe tine și nu pe altul cu același obiect de activitate, dar al concurenței. De aici și recomandarea de a apela la specialiști, pentru că ești știu să se ”joace” cu aceste detalii de finețe, și astfel succesul nu te va ocoli.

Contact firma de creare magazine online la cheie


Distribuie acest articol prietenilor tai de pe Facebook, WhatsApp si celelalte retelele de socializare, nu uita sa trimiti recenzia ta referitoare la acest subiect. Daca ai o afacere si doresti promovare, contacteaza-ne !