Cum alegi o Firma de Tractari Auto Ploiesti

Cum alegi un abonament de asistenta rutiera la o Firma de Tractari Auto in Ploiesti?

Potrivit statisticilor recente, sunt 80% șanse ca mașina ta să nu mai fie la prima tinerețe, ceea ce înseamnă că riscul să ai nevoie de depanare crește exponențial. Iată de ce merită să ai un abonament de asistență rutieră atunci când pleci la drum.

Asistența rutieră este un capitol la care cei mai mulți șoferi se gândesc doar în momentul în care au o problemă care-i imobilizează pe marginea drumului. Cu un parc auto învechit și o stare a drumurilor deteriorată, probabilitatea unei defecțiuni este însă din ce în ce mai mare. Cum nu toți au posibilitatea de a suna un prieten, intervenția serviciului de depanare rutieră este inevitabilă.

Potrivit unei statistici recentă a DRPCIV, 79% din parcul auto din România este reprezentat din mașini mai vechi de 10 ani. Multe dintre acestea sunt bine întreținute, dar asta nu înseamnă că riscul unei defecțiuni nu există. Sunt multe lucruri care se pot strica la o mașină de peste 10 ani, iar neprevăzutul înseamnă că vei rămâne lângă mașină în loc să ajungi unde ai treabă la ora planificată.

Aceste probleme nu trebuie să fie defecțiuni importante – situații banale, ca o roată pe jantă sau bateria epuizată sunt la fel de jenante când te grăbești. O altă situație întâlnită relativ frecvent este închiderea mașinii cu cheile în interior. În aceste condiții, cea mai rapidă ieșire din situația problematică este apelarea la un serviciu de asistență rutieră.

Ce presupune un abonament de asistență rutieră și cum diferă de serviciile de tractare oferite pe site-urile de anunțuri ?

O astfel de intervenție, chiar și locală, în București, îți va scoate din buzunar o sumă deloc neglijabilă. O soluție mult mai elegantă este un abonament de asistență rutieră adaptat nevoilor fiecăruia. Adesea, un astfel de abonament pe un an are costuri apropiate de cele ale unei singure intervenții. Serviciul acarauto.ro este unul cu tradiție pe piața de asistență rutieră din România, oferind asistență rutieră de calitate de peste 15 ani.

Cei mai mulți șoferi asociază serviciile de asistență rutieră cu tractarea și depanarea mașinii. Adevărul este că asistența rutieră poate acoperi o plajă largă de nevoi ale șoferilor. Acestea pot fi cele de bază – tractare, pornire în caz de baterie moartă, pană de combustibil sau de cauciuc, sau deblocarea ușilor în diverse situații. Dar pot fi și mult mai complexe, acoperind cazarea, taxiul sau mașină de înlocuire pentru continuarea călătoriei, sau repatrierea mașinii defecte sau accidentate în cazul pachetelor cu acoperire externă.

O parte dintre șoferii mai prevăzători care și-au făcut o asigurare CASCO au primit ca bonus (sau contra cost) o clauză de asistență rutieră. Sigur, în funcție de pachetul ales, o asigurare CASCO poate oferi clauze de asistență rutieră. Trebuie spus însă că, de cele mai multe ori, acestea se activează doar în cazul unui eveniment rutier. Prin urmare, nu este de mare ajutor în cazul unei defecțiuni sau în cazul în care rămâi fără baterie. Un abonament de asistență rutieră dedicat își păstrează utilitatea, oferind servicii diferite, complementare.

Contact firma Acar Auto – Tractari Auto Ploiesti:


Distribuie acest articol prietenilor tai de pe Facebook, WhatsApp si celelalte retelele de socializare, nu uita sa trimiti recenzia ta referitoare la acest subiect !