Cloud VPS Hosting Ianca

Cloud VPS Hosting Sacele

Cloud VPS Hosting Sacele

Avantajele virtualizării în Cloud sunt net superioare virtualizării clasice. Resursele sunt distribuite pe mai multe maşini aflate în incinte de colocare, susţinute independent spre deosebire de virtualizarea clasică unde toate resursele unei instanţe virtuale se află pe o singură maşină fizică.

Fiecare client ce optează pentru serviciul VPS hosting în cloud beneficiază de un server virtual dedicat (VPS/VDS) distinct, cu resurse hardware garantate şi cu propriul sistem de operare ce se poate instala din panoul de control.

Cloud VPS Hosting Sacele High Availability Cluster

Un server VPS în cloud reprezintă echilibrul perfect între stabilitate şi performanţă, de aceea am conceput o infrastructură complet redundantă pentru a vă oferi cel mai ridicat uptime.

Cloud VPS Hosting Sacele Infrastructură Cloud

Cu infrastructura Cloud resursele CPU şi RAM se află pe un nod de virtualizare, iar spaţiul de stocare SSD se află într-un cluster de maşini specializate pentru storage. Nodurile de virtualizare sunt grupate în clustere iar instanţele virtuale beneficiază de HA (High Availability).

Cloud VPS Hosting Sacele Funcţionare continuă

Clusterul de storage SSD oferă Fault Tolerance: în cazul în care un nod devine inaccesibil instanţa virtuală nu este afectată. De asemenea oferă siguranţă crescută a datelor, performanţă superioară a hard discurilor clasice, scalabilitate nelimitată şi transparentă.

Cloud VPS Hosting Sacele Mentenanţă fără griji

Un alt avantaj major al Cloud-ului este mentenanţă cu zero downtime. Inginerii noştri pot muta instanţele virtuale pe orice nod din cluster fără ca acest lucru să afecteze serverul VPS. Astfel orice maşină fizică din Cloud poate fi oprită pentru upgrade sau mentenanţă fără ca serverul VPS să fie oprit.

Cloud VPS Hosting Sacele

  • Preturi si abonamente: client.ro

  • Servere de gazduire web in: Romania