Administrare Site Budesti

Administrare Magazin Online Neamț

Administrare Magazin Online Neamț

Administrare Magazin Online Neamț – Servicii profesionale de administrare magazin online Neamț

Administrare Magazin Online Neamț – Pentru ca un magazin online sa aiba o valoare bine definita, are nevoie in egala masura de administrare, dar si de actualizarea informatiei. O informatie care nu se mai aplica in timp real, nu are cum sa genereze profit deoarece oamenii sunt absolut dezinteresati de ceva ce nu mai pot folosi azi, doar ieri.

Echipa SEO Marketing Solutions te intampina cu drag si ofera servicii profesionale de administrare magazin online Neamț, care se adapteaza perfect profilului magazinului tau online. Administrarea de baza se refera la securitatea si protectia magazin online-ului care este absolut necesara, dar si la actualizarea de continut. Actualizarea de continut se refera la modificari de texte si imagini, dar si la schimbarea structurii site-ului sau adaugarea de pagini noi pe acesta. Cu alte cuvinte, intreg continutul site-ului va fi actualizat de specialistii in administrare magazin online Neamț.

Functionalitatea unui magazin online trebuie sa fie o prioritate pentru orice business pentru a garanta succesul, tocmai de aceea, atunci cand afacerea ta este prezenta in mediul online este recomandat sa apelezi la servicii de administrare magazin online Neamț oferite de o firma specializata in astfel de servicii.

De asemenea, la SEO Marketing Solutions poti beneficia de asistenta tehnica cu privire la modalitatea de imbunatatire a magazin online-ului in timp real. Costurile acestor servicii de administrare magazin online Neamț sunt deosebit de atractive avand in vedere ca beneficiezi de posibilitatea de a opta si pentru abonamente lunare. Pentru o administrare de performanta se recurge la administrarea bazei de date, implementarea de functii noi, optimizare SEO, programare web custom precum si verificarea functionalitatii fiecarui magazin online. Printr-un site actualizat fiecare business are ocazia de a transmite informatii corecte ce pot transforma un simplu vizitator intr-un colaborator pe temen lung, care este convins ca merita sa acceseze acea pagina in mod constant, pentru a fi mereu la curent cu noutatile care apar in mediul online.

Administrarea site-ului se afla in legatura directa cu activitatea de administrare, deoarece aceste actiuni ajuta la actualizarea informatiilor si verificarea validitatii lor. Scopul acestor servicii este de a oferi vizitatorilor un set de informatii complete, conturandu-le in mod inedit cu ajutorul instrumentelor de marketing. Cu siguranta ca daca nu detii un magazin online nu vei putea promova brandul afacerii in mod util si nu vei putea atrage atentia publicului asupra produsului sau serviciului comercializat in mediul online referitoare la business-ul respectiv.

Prin serviciul de administrare oferim siguranta maxima oricarui site si il protejam de orice amenintari, evitand riscurile care pot aparea in multimedia. La cererea clientului il restauram si ii monitorizam in mod periodic gradul de performanta, optimizand rezultatele obtinute si aducand reale imbunatatiri. De asemenea, actualizam paginile de continut, adaugand informatii de calitate si integrand anumite elemente multimedia care ii ofera valoare adaugata si un plus de stil.

Tot in cadrul serviciilor de intretinere si administrare magazin online fiecare client va beneficia si de rapoarte de audit si de rapoarte de trafic. Rapoartele de audit au menirea de a oferi informatii extrem de utile cu privire la imbunatatirea site-ului si a activitatii in mediul online a acestuia. De cealalta parte, rapoartele de trafic au scopul de a oferi detalii cu privire la rezultatele optimizarii SEO si de a genera recomandari pentru imbunatatirea prezentei in mediul online a site-ului.

Administrare magazin online Neamț

La SEO Marketing Solutions fiecare client are posibilitatea de a beneficia de administrarea corecta a magazin online-ului pentru ca aceasta actiune este responsabila de obtinerea succesului sau esecul in social media. In urma serviciilor de administrare magazin online Neamț ai certitudinea de deplina functionalitate a magazin online-ului si de faptul ca acesta va putea fi accesat de oriunde, oferind utiilizatorilor o experienta interactiva si atractiva. Printr-o simpla cautare pe Google se vor genera linkuri de actualitate ce furnizeaza continut nou, de calitate, ce este in masura sa aduca informatii practice si utile publicului interesat.

Si pentru ca ne dorim sa atingem un nivel marit de performanta in munca pe care o depunem zi de zi, la SEO Marketing Solutions conferim atentia binemeritata fiecarei etape de dezvoltare deoarece suntem constienti ca fiecare dintre acestea au o insemnatate aparte. Drept urmare analizam prioritatile si gandim de doua ori inainte de a lua o decizie deoarece succesul site-ului tau depinde de modul in care noi actionam.

Echipa responsabila pentru administrare magazin online Neamț

Suntem o echipa responsabila si increzatoare ca putem realiza tot ceea ce ne-am propus, iar clientii ocupa un loc extrem de important pentru noi. Tocmai de aceea depunem toate eforturile pentru a ne asigura de o colaborare care sa garanteze succesul oricarui business in mediul online.

Noi suntem in masura sa evaluam corect mediul de securitate si sa identificam riscurile la care este supus magazin online-ul business-ului ta, pentru a le putea inlatura fara nici o problema. Asadar, gasim alternative la elementele periculoase si facem tot posibilul de a creste securitatea site-ului. Nu ezita sa apelezi la SEO Marketing Solutions chiar acum pentru a beneficia de serviciul de administrare magazin online Neamț si pentru a te bucura de rezultatele obtinute.

Suport tehnic specializat pentru administrare magazin online Neamț

Pentru a nu sta cu grija functionalitatii magazin online-ului business-ului tau, cea mai la indemana solutie o reprezinta externalizarea serviciilor de mententa site. Atunci cand apelezi la serviciile echipei de la SEO Marketing Solutions vei beneficia de administrarea, dezvoltarea si promovarea magazin online-ului astfel incat acesta sa fie perfect functional in orice moment. De asemenea, vei putea beneficia si de suport tehnic specializat astfel incat orice problema sa poata fi solutionata cat mai rapid si cat mai eficient.

Administrare Magazin Online Neamț

 • Timpul alocat interventiei este de 12 ore si se executa la cererea clientului/lunar
 • Costul unei ore suplimentare de interventie este de 20 Euro/ora
 • Actualizari si modificari ale continutului paginilor web la cererea clientului
 • Actualizari si prelucrari ale imaginilor la cererea clientului.
 • Verificarea zilnica a functionalitatii site-ului, linkurilor si a formularelor
 • Creare si configurare adrese email, conturi ftp, baze de date
 • Monitorizare a site-ului din punct de vedere al resurselor consumate si a traficului utilizatorilor
 • Monitorizarea pagerank-ului si a statisticilor despre trafic in motoarele de cautare
 • Articole pentru blog articole/ 4 luna
 • Analiza si strategie promovare
 • Administrare tehnica server: adaugare/eliminare e-mailuri, adaugare/eliminare domenii, servicii specifice de administrare e-mail/server.
 • Optimizarea vitezei de incarcare a site-ului.
 • Actualizari software site, plug-ins, patches.
 • Modificari magazin online conform solicitarilor venite de la dumneavoastra: editare/denumire butoane/meniuri, adaugare/eliminare meniuri, adaugare /eliminare pagini.Atentie! In aceste servicii nu este inclusa dezvotarea de module sau functionalitati noi pentru magazin online (pentru acestea va transmitem o cotatie punctuala).
 • Suport si consultanta pentru dezvoltari ulterioare.
 • Restaurare rapida in cazul atacurilor informatice (utilizand copiile puse la dispozitie de client)
 • Adaugare unor elemente call-to-action (cta) si webhooks sub forma unor butoane si bannere pentru a mari rata de conversie a vizitatorilor in lead-uri sau clientI
 • Instalarea si reinnoirea certificatelor digitale ssl (pentru domenii sau subdomenii);
 • Update / upgrade al serverului de gazduire (de ex. Versiunea de php/mysql, admin-ul modifica un parametru de configurare)
 • Avizarea clientului prin email in caz de indisponibilitate a site-ului
 • Modificarile pe site se realizeaza in maxim 24 de ore de la primirea informatiilor.
 • Suport si consultanta prin e-mail, whatsapp si telefon

Import produse – 1 leu/produs

 • Se executa la cererea clientului
 • Comanda minima 100 produse
 • Import din feed xml/csv

Comanda Servicii de Administrare Magazin Online Neamț

 • Website: Siteadmin.ro
 • Telefon: 0735 610 202 ( Luni-Vineri intre 10-18 )
 • WhatsApp: 0735 610 202 ( Non Stop )