Acar Auto ofera proprietarilor de autoturisme servicii de tractari auto Ploiesti

Acar Auto ofera proprietarilor de autoturisme servicii de tractari auto Ploiesti

Acar Auto este una dintre firmele de tractari din Ploiesti care ofera tuturor soferilor aflati in dificultate in trafic servicii de cea mai buna calitate. Indiferent de cauza din care o masina ramane in strada – pana, nu mai au curent la autoturism sau cutia de viteza a ramas blocata – Acar Auto poate interveni oricand la fata locului, in orice moment al zilei, pentru a eficientiza costurile si timpul persoanelor care se afla in trafic. Soferii de pe autospecialele de interventii sunt pregatiti in constatarea defectiunilor si oferirea celor mai competente sfaturi pentru automobilul si bugetul fiecaruia.

Nu de putine ori, se intampla ca soferi mai putin experimentati sa ramana cu masina in pana si sa nu aiba sau sa nu stie sa schimbe roata de rezerva. De asemenea, se poate intampla sa uite o data sa faca plinul si sa ramana in pana de combustibil in mijlocul unei paduri sau pe un drum necirculat atat de des, undeva intre doua localitati prin care nu au mai trecut si pe care nu le cunosc absolut deloc.

Atunci cand situatiile devin presante este nevoie ca soferii sa ia masurile care considera ca sunt necesare pentru rezolvarea problemelor aparute. Solutia? Soferilor aflati in imposibilitatea de a pleca de pe loc si care au nevoie de o mana de ajutor, profesionistii din cadrul firmei Acar Auto le ofera cele mai bune servicii de tractari auto la un pret decent si accesibil tuturor categoriilor sociale. Astfel, acestia vor putea sa ajunga la destinatie in siguranta, foarte simplu si in cele mai bune conditii, doar apeland la serviciile de tractari masini pe care firma bucuresteana le ofera.

Din punct de vedere al echipamentelor si utilajelor profesionale pe care le detine si al personalului capabil sa rezolve cu succes orice situatie, Acar Auto se poate lauda cu rezolvarea oricarei probleme, oricat de complicata ar parea. Utilajele de care dispune firma sunt de ultima generatie si sunt produse de marile firme care activeaza pe piata in domeniul fabricarii de astfel de produse.

Compania Acar Auto detine puncte de lucru in mai multe zone ale Ploiestiului, cu angajati gata sa ajunga in orice cartier, oricat de departe ar fi si indiferent de cat arata ceasul atunci cand cineva suna pentru a cere ajutorul. Se ofera pasagerilor din automobil ajutor de specialitate, rezolvarea defectiunilor, a problemelor, si tractari in cele mai bune conditii. Soferii de pe autospecialele de interventii stiu exact ce au de facut si se deplaseaza foarte rapid pentru a oferi ajutor profesionist de fiecare data. Masinile vor fi tractate in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii la domiciliu, la un service din apropiere, la o benzinarie sau in orice locatie pe care o stabilesc clientii.

Soferii care au nevoie de ajutor pot suna non stop la numarul de telefon 0722141081 – la celalalt capat al firului se afla un dispecer foarte comunicativ si amabil, gata sa ofere informatii concrete si coerente si sa trimita in timp util un echipaj la locul indicat. Indiferent de problema pe care o prezinta masina, reteaua de service-uri partenere a firmei este raspandita pe tot teritoriul tarii si pregatita sa rezolve cu maxim profesionalism, la cele mai mici preturi, situatia. Tarifele pornesc de la cateva zeci de lei si interventiile se fac pe toata raza municipiului Ploiesti!

Contact firma Acar Auto – Tractari Auto Ploiesti:


Distribuie acest articol prietenilor tai de pe Facebook, WhatsApp si celelalte retelele de socializare, nu uita sa trimiti recenzia ta referitoare la acest subiect !