prestariservicii.com 10web revolutioneaza crearea magazinelor online cu noua sa unealta ai

10Web Revoluționează Crearea Magazinelor Online cu Noua Sa Unealtă AI

Într-o lume digitală în continuă expansiune, 10Web se poziționează ca un pionier prin lansarea unei unelte AI revoluționare, destinată să simplifice și să accelereze procesul de creare a magazinelor online. Promițând să reducă timpul necesar construirii unui magazin online la doar 10 minute, noua unealtă AI de la 10Web vine ca răspuns la cererea tot mai mare de soluții ecommerce accesibile și eficiente.

Detalii despre Noua Unealtă AI:

Bazându-se pe platforma populară și de încredere WordPress și venind preinstalată cu plugin-ul WooCommerce, unealta AI de la 10Web adaugă un strat suplimentar de automatizare, îmbunătățind eficiența cu până la de 10 ori. Fondatorul 10Web, Arto Minasyan, își exprimă entuziasmul față de potențialul acestei inovații de a elimina barierele financiare întâmpinate de mulți antreprenori la construirea magazinelor online.

Caracteristici și Beneficii:

Unealta AI oferă o gamă largă de funcționalități, inclusiv procesarea plăților, gestionarea produselor și comenzilor, generarea de imagini și conținut AI, hosting complet, managementul taxelor și al livrărilor, precum și analitice esențiale pentru succesul oricărui magazin online. În plus, integrarea cu 10Web Booster îmbunătățește SEO, iar editorul simplu, bazat pe sistemul drag-and-drop, facilitează personalizarea magazinului.

Planuri și Prețuri:

10Web propune două planuri principale pentru magazinele online, cu prețuri de 21 și 46 de dolari pe lună, oferind, de asemenea, reduceri substanțiale pentru abonamentele anuale. Aceste planuri sunt concepute pentru a se adapta nevoilor diverse ale afacerilor, de la startup-uri la companii consolidate.

Concluzie:

Lansarea uneltei AI de la 10Web marchează un moment important în evoluția comerțului electronic, oferind o soluție rapidă, eficientă și accesibilă pentru crearea magazinelor online. Cu promisiunea de a reduce semnificativ timpul și efortul necesar pentru lansarea unui magazin online, 10Web se adresează atât antreprenorilor la început de drum, cât și celor cu experiență, deschizând noi orizonturi în domeniul ecommerce.

Ti-a placut pagina ?

Click pentru a vota

Media / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza !

Găzduire web rapidă și sigură cu Namebox. Asigură-ți prezența online fără griji! Beneficiază de găzduire web!

Vezi Ofertele